Hoe zien termieten eruit? Informatie over het uiterlijk van termieten

Geloof het of niet, termieten teisteren de aarde al meer dan 120 miljoen jaar. Bekend als “stille vernietigers”, u wilt dit ongedierte niet in uw huis aantreffen, omdat het in staat is om structuren van hout snel te vernietigen. In plaats van zelf maatregelen te nemen om een ​​plaag uit te roeien, moet u altijd samenwerken met een erkende ongediertebestrijder die termietenplagen correct kan behandelen voordat ze erger worden.

Termiet uiterlijk

Helaas zijn termieten soms moeilijk te identificeren omdat ze lijken op vliegende mieren, een plaag die veel minder zorgwekkend is. Met meerdere soorten die in de VS worden gevonden, elk in verschillende mate van zorg, is het belangrijk om te weten welke termiet uw huis heeft besmet.

Drooghout termiet

Termiet kleur

Termieten kunnen in kleur variëren. Bijvoorbeeld:

  • Sommige soorten, zoals de kegelvormige en vochtige termieten, hebben crèmekleurige lichamen met donkere koppen.

  • Ondergrondse, drywood en Formosaanse termieten hebben de neiging om crème of bruin te zijn.

Alle werktermieten zijn crèmekleurig, dus het kan moeilijk zijn om te weten welke uw huis heeft besmet. Het is belangrijk om samen te werken met een professionele ongediertebestrijder die weet hoe elke termietensoort eruitziet en die de beste behandeling kan aanbevelen.

Onderaardse termiet

Termiet maat

Deze plaag is klein van formaat, variërend van 3 mm tot 1 inch lang, afhankelijk van de soort. Elke soort heeft lange en ovale lichamen, maar de kegelvormige termiet heeft een peervormige kop.

Formosaanse termiet

Uiterlijk van termietenzwermen

Termietenzwermers, die vleugels hebben, kunnen worden aangezien voor vliegende mieren. Houd bij het bekijken van het ongedierte in uw huis rekening met het volgende:

  • Gevleugelde termieten hebben een rechte taille, rechte antennes en hun vleugels zijn even groot

  • Vliegende mieren hebben tailles die in het midden zijn geknepen, gebogen antennes en twee sets vleugels waarbij de bovenste set groter is.

Terwijl vliegende mieren verschillende tijden van het jaar zwermen, zullen termieten waarschijnlijk in de lente zwermen.

Wat te doen als u termieten in uw huis vindt?

Maak niet de dure fout om termieten in huis verkeerd te identificeren. Neem dan direct contact op met een erkende ongediertebestrijder. Zij kunnen de aard van uw plaag bepalen en bepalen wat de beste manier van handelen is.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Emballagir.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart