Hoe zich te ontdoen van zilvervisjes in uw huis, badkamer, zolder

Zilvervisjes zien er metaalachtig of “zilverachtig” uit en rennen erg snel, bijna alsof ze over een oppervlak zwemmen, vandaar de naam ‘zilvervis’. Deze beestjes gedijen goed in omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers, kelders en zolders, waardoor een vochtig huis een must is voor zilvervissen. Zilvervisjes voeden zich vaak met behang, boeken, lijm, kleding door het hele huis, evenals voedsel zoals meel of havermout. Lees hieronder voor meer informatie over dit ongedierte, inclusief hoe u zilvervisjes in uw huis kunt verwijderen.

Wat veroorzaakt zilvervisjes?

Zilvervisjes trekken vaak naar commerciële structuren zoals kantoren en bibliotheken die een overvloedige voorraad papierproducten hebben om zich mee te voeden, maar komen ook veel voor in woningen. Als ze eenmaal een vaste voedselbron hebben gevonden, zullen ze waarschijnlijk blijven hangen, vooral als de voorraad zich in een bijzonder vochtige, vochtige omgeving bevindt, zoals een kelder of een zolder.

Hoe zich te ontdoen van zilvervisjes in uw huis:

Het kan moeilijk zijn om zilvervisjes te verwijderen op plaatsen zoals badkamers, zolders en kelders. Een zilvervis kan gemakkelijk onopgemerkt blijven in een huis, dus preventie is de sleutel tot het stoppen van een plaag voordat deze plaatsvindt. Enkele stappen om deze incidentele indringers te voorkomen zijn:

  1. Dicht scheuren af ​​en repareer schade in uw huis – begin buiten met gevelbeplating, ramen en deuren voordat u binnen de neiging heeft om schade aan te richten.

  2. Verminder vocht – let op eventuele lekkende waterleidingen en beschimmeld hout, aangezien deze kunnen leiden tot zilvervisplagen. Als er tekenen zijn van vochtophoping, installeer dan een luchtontvochtiger.

  3. Snijd hun voedselvoorziening af – hoewel zilvervisjes lange tijd zonder voedsel kunnen leven, kan het helpen om papieren producten zoals karton, oude boeken en tijdschriften uit vochtige ruimtes van uw huis te houden om van dit ongedierte af te komen. Pro-tip: verwissel kartonnen opbergdozen op zolder of kelder voor plastic bakken met deksels die dichtklikken. Bovendien kan het bewaren van granen (meel, haver, enz.) in luchtdichte containers de kans verkleinen dat zilvervisjes in de keuken worden gevoerd.

  4. Tijdelijke opvang via vacuüm – stofzuigen kan een tijdelijke oplossing zijn voor een invasie van zilvervissen.

Als je een infectie vermoedt of meer informatie nodig hebt over het wegwerken van zilvervisjes in je huis, kun je het beste een professional bellen om je te helpen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Emballagir.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart